sinds 1829

Het koor Concerten Historie Steun ons koor Informatie
Bestuur Commissies Statuten Reglement Koor kompas Foto's Links

Contributie:

De contributie bedraagt € 264,- per jaar, te voldoen bij vooruitbetaling en bij voorkeur automatisch. Er kan ook in termijnen worden betaald, zowel per half jaar (€ 132,-), per kwartaal(€ 66,-) als per maand (€ 22,-)

Rekeningnummer: NL19INGB0003522718, t.n.v. Toonkunstkoor Dordrecht.


Presentie:

Elke week ligt het presentieboek op de balie ter tekening gereed. Absentie melden bij Els Heusevelt, tel. (078) 618 5548 of via email: afwezig@toonkunstkoordordrecht.nl

Afwezig op de generale repetitie betekent in principe niet meezingen op het concert. Dit ter beoordeling van de dirigent.


Koorkleding tijdens concerten:

Dames: Geheel in het zwart, waarbij de jurk of broek enkellang is. De armen zijn bedekt, zwarte kousen/panty en zwarte schoenen.

Heren : Zwart kostuum, zwart overhemd/coltrui, geen strikje. Bijpassende donkere sokken en zwarte schoenen.

Soms wordt door het bestuur een wijziging aangebracht in het kledingvoorschrift. Daarvan wordt u tijdig op de hoogte gebracht. De bedoeling is dat ons publiek niet afgeleid wordt van de muziek door opvallende, afwijkende kleding en/of sieraden en accessoires van koorleden. Zeker hierin siert bescheidenheid de mens.


Muziek:

Muziek wordt door de leden gekocht of gehuurd via onze bibliothecaris, Hester van Wingerden. Door gezamenlijk in te kopen krijgen we veelal korting. De gewenste uitgave wordt aangegeven door de dirigent.


Email:

Informatie wordt zo veel mogelijk per e-mail doorgegeven. Regelmatig checken.


Stemtest:

Alvorens te worden toegelaten tot het koor neemt de dirigent een stemtest af.

Dit is een regelmatig terugkerend fenomeen voor het hele koor.


Opzeggen lidmaatschap:

Als je onverhoopt je lidmaatschap wilt opzeggen dient de secretaris daarvan schriftelijk in kennis te worden gesteld.

Repetities:

We repeteren op woensdagavond van 19.30 uur – 21.30 uur in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 20 te Dordrecht. Tel. 078-6140167 . Wij adviseren u op de fiets te komen, die u kwijt kunt in de tuin van de kapel. Gratis parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Eneco, Noordendijk. Ook zijn er diverse parkeergarages in de buurt, maar daar moet u voor betalen. Garage Veemarkt is momenteel de goedkoopste € 2,50 voor de hele avond.


Bezig met laden...